Labo Virtuoos start 19 oktober

Op donderdag 19 oktober gaat het Labo Virtuoos van start. In dit Labo Virtuoos onderzoeken onderwijsprofessionals en schoolleiders hun vragen omtrent waardegedreven onderwijs binnen de context van de eigen school, onder begeleiding van Gert Biesta en Heleen Bouwmans. Door de gedeelde ambitie en diversiteit aan kennis en ervaringen ontstaat tijdens Labo Virtuoos ruimte voor waardevolle experimenten en inzichten. Vertrekpunt voor het Labo is de eigen leervraag van de deelnemers, die passend is bij de ambitie van de school. Bij het delen en uitdiepen schaken we op drie borden: de persoon, de groep en de organisatie. Een uniek traject voor scholen die meer ruimte willen voor hun professionals, eigenaarschap en virtuositeit in de schoolorganisatie:
  • Drie sessies (dagdeel), exclusieve bijeenkomsten, klein gezelschap.
  • Gert Biesta en Heleen Bouwmans halen alles uit de kast: verschillende sprekers en werkvormen. Denk- en doekracht verzekerd.
  • Leren met en van elkaar!
Bekijk hier de Labo Virtuoos flyer voor meer informatie over o.a. het programma en de aanpak, of meld je direct aan via www.hetabc.nl/labovirtuoos In de Virtuoze School zien we onderwijzen als kunst. Er wordt ingezet op de brede vorming, creativiteit en bevlogenheid van leerkrachten, leerlingen en schoolleiding. Door pedagogisch sterker te worden vergroten we de waarde van het eigen onderwijs. Voor vragen kun je direct contact opnemen met Heleen Bouwmans via hbouwmans@hetabc.nl