Winactie adviesgesprek

‘Leiderschap & Schoolontwikkeling’

Wat goed dat je ons verhaal in magazine KADER hebt gelezen.

Dit schetst hoe onze onderwijsadviseurs van de vakgroep ‘leiderschap’ diverse scholen en hun schoolleiders ondersteunen. Naast verbetertrajecten helpen zij om de visie, cultuur, structuur en koers van een school weer op orde te krijgen.

Zij gaan voor de optimale ontwikkeling van de leerlingen op de scholen die zij begeleiden. Dit vraagt (school)leiders met zicht op ieders (ook de eigen) ontwikkeling, oog voor de doelen van de school en hart voor het welbevinden van hun leraren en leerlingen.

Ben je nieuwsgierig wat Het ABC voor jouw schoolleiding kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Marleen van Beek (mvanbeek@hetabc.nl/ 06-82354526) of Matthieu van Wijhe (mvanwijhe@hetabc.nl/ 06-30380686).

Scroll naar beneden om deel te nemen aan onze winactie, waarmee je kans maakt op een gratis adviesgesprek met één van onze coaches of adviseurs!

Deelnameformulier winactie adviesgesprek ‘Leiderschap & Schoolontwikkeling’

    – Deelname aan de winactie van Het ABC is mogelijk t/m 3 november 2024 – Winnaar wordt per mail bekend gemaakt in week 45-2024 – Winnende prijs bestaat uit een eenmalig consult(gesprek) van een door Het ABC te bepalen onderwijsadviseur van de vakgroep Leiderschap van maximaal twee uur op het adres van de school – Het ABC mag mij eenmalig per mail benaderen met informatie/ een aanbod – Middels deelname aan de winactie schrijf je automatisch in voor de nieuwsbrief van Het ABC (4-6 keer per jaar).