Individuele begeleiding

Heb jij een leerling die in de bovenbouw die moeite heeft zich te concentreren? Of die het lastig vindt om te plannen en te organiseren? Dan heb je vast al veel geprobeerd om dit aan te pakken. Zie je desondanks toch geen verbetering, kijk dan eens naar het individuele traject Executieve Functies van Het ABC. Daarmee zetten we andere methodes in, afgestemd op zijn of haar situatie. Individuele begeleiding dus om jouw leerling heel gericht te helpen.

Neem contact met mij op

Lorem ipsum dolor sit amet, Executieve Functies tempor incidit.

Maatwerk voor het kind

Elk individueel begeleidingstraject van Het ABC is maatwerk voor het kind. We stemmen de begeleiding dus specifiek af op zijn of haar ondersteuningsbehoeften. Door tijdens een intakegesprek met de leerling, de ouders en de school de leerdoelen te bepalen, passen we het traject daar vervolgens op aan. Het beste resultaat wordt verkregen met het intensieve traject van twaalf sessie. Een regulier traject van zes sessies is ook mogelijk. Beide trajecten vinden plaats in een periode van zes weken.

Voorwaarden individueel traject

Bij Het ABC begeleiden we uitsluitend leerlingen van groep 6, 7 of 8 uit het reguliere onderwijs. Enkel in uitzonderlijke gevallen én in overleg met ons kan het traject ook worden ingezet bij kinderen uit groep 4 en 5

Resultaat

Leerlingen die de individuele EF-trainingen volgen, worden beter in:

  • De taakgerichtheid, zowel tijdens instructie als zelfstandig werken
  • Het benutten of juist ondersteunen van het werkgeheugen
  • Het structureren van een taak
  • Het beheersen van de eigen emoties
  • Het starten met werken en/of doorwerken

Bekijk ook

…..

Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met onze adviseurs