Interim werk

Wij vervangen tijdelijk leidinggevenden in de school.
Denk hierbij aan:
  • Directeuren
  • Teamleiders
  • Leidinggeven aan een (verander)opdracht
  • Projectleiding
  • Interim IB
  • Orthopedagoog

Als onderwijsadviseur van Het ABC worden mijn collega’s en ik ook ingezet voor interim opdrachten. Bijvoorbeeld als intern begeleider of op het gebied van schoolmanagement. Bij een interim-opdracht werken wij op tijdelijke basis in verschillende scholen en onderwijsinstellingen.

We proberen snel inzicht te krijgen in de specifieke behoeften en uitdagingen van de school. Problemen worden geïdentificeerd en passende oplossingen bedacht. Dit kan variëren van het verbeteren van de onderwijskwaliteit, coachen van onderwijspersoneel, het aanpakken van gedragsproblemen, het onderhouden van contacten met ouders, tot het werven en selecteren van nieuw personeel.

Het exacte takenpakket varieert, afhankelijk van de specifieke behoeften van de school. Daarbij staan wij open voor nieuwe uitdagingen en zijn we bereid onze kennis en expertise aan te passen aan verschillende onderwijscontexten. Eigen overtuigingen kunnen we altijd goed verwoorden, aangevuld met relativeringsvermogen en een lach.

Heb jij op jouw school iemand nodig om tijdelijk te ondersteunen als interim schoolleider, teamleider, adjunct of bouwcoördinator? Wij doen dat met veel plezier, flexibiliteit, kennis en kunde in het primair- en voorgezet onderwijs, de kinderopvang en het MBO.

Aaron Kalf
Onderwijsadviseur, Het ABC

Meer weten over tijdelijke vervanging van of voor schoolleiders?

Neem contact op met onze adviseurs