VVE programma’s

Het ABC heeft ervaren en gecertificeerde trainers in onder andere de volgende programma’s:

Kijk hieronder voor meer informatie en het aanmeldformulier. 

Koptrainingen VVE

Na de basistraining VVE volgt de koptraining in één van de erkende VVE programma’s.

Deze is bestemd voor pedagogisch medewerkers en leidt tot volledige certificering in het betreffende VVE programma. Na afronding van de koptraining VVE zijn de pedagogisch medewerkers vakbekwaam en voldoet men aan de eisen zoals die in de verordening kwaliteitseisen peuterspeelzalen en voorschoolse educatie vermeld staan. De koptraining sluit goed aan op de basistraining VVE .

Voor de koptraining Piramide, Uk & Puk en Startblokken kunt u zich aanmelden bij Het ABC. Deze trainingen worden gegeven door gekwalificeerde trainers met ruime ervaring in zowel de basis- als de koptraining VVE.

Lees meer en aanmelden

Praktijkbegeleiding basistraining VVE

Medewerkers die beschikken over het MBO-4 theoriecertificaat Basistraining VVE hebben 5 coachingsmomenten op de werkvloer nodig. Het ABC kan het praktijkgedeelte (intakegesprek en 5 coachingsmomenten) verzorgen.

Lees meer en aanmelden

Piramide, Uk & Puk en Startblokken

Je kunt bij Het ABC de programmatraining Piramide, Uk & Puk en Startblokken volgen. Maar een traject op maat of een studiedag behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt in overleg een offerte opgesteld.

Contactformulier – VVE

  • We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer weten over deze trainingen?

Neem contact op met onze adviseurs